Goodnews.ua


Коли водіям очікувати перші «листи щастя»

Сентябрь 28
14:00 2018

Матеріали фотовідеофіксації мають надходити до Реєстру адміністративних правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху, який буде вести МВС.

Про це повідомляє Економічна правда.

Тож, виходить, що притягнення до відповідальності власника авто неможливе без створення цього реєстру. Так само ще необхідно врегулювати правові аспекти його роботи та здійснити організаційно-технічні заходи щодо фіксації правопорушень в автоматичному режимі та в режимі фотозйомки (відеозапису).

Це означає, що за найоптимістичними розрахунками, перші “листи щастя” можуть надійти на адреси порушників не раніше початку 2019 року.

До появи “листів щастя” інспектори з паркування зможуть штрафувати лише за неоплату паркування і лише водіїв-порушників шляхом перевірки посвідчення водія та винесення відповідної постанови прямо на місці правопорушення.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Барселона готова выложить солидную сумму, чтобы избавиться от своего игрока

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua