Goodnews.ua


Проект держбюджету-2019 буде представлено у ВР 21 вересня — Парубій

Сентябрь 17
13:02 2018

Проект держбюджету-2019 буде представлено у ВР 21 вересня - Парубій

Проект державного бюджету України на 2019 рік буде представлено в парламенті у п'ятницю, 21 вересня, заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій.

"Уряд вчасно вніс проект бюджету до парламенту. Його зареєстровано. Ви зможете з ним ознайомитися на сайті, й у п'ятницю ми зможемо, відповідно до закону, пройти представлення проекту закону про державний бюджет України і, отже, ми зможемо розпочати дискусію про ухвалення нового українського бюджету", — сказав А.Парубій на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і груп Верховної ради в понеділок у Києві.

Як повідомлялося, проект закону про державний бюджет України на 2019 рік (законопроект №9000) надійшов до Верховної Ради 15 вересня.

Напередодні, 14 вересня, на засіданні Кабінету Міністрів прем'єр-міністр України Володимир Гройсман представив проект держбюджету-2019, після чого уряд схвалив його та направив до парламенту.

Теги: #бюджет #парубій #рада
Источник: interfax

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Артета высказался о красной карточке Троссарда в матче с Манчестер Сити

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua