Goodnews.ua


В Україні можуть зрости ціни на одні з найдоступніших автомобілів

Сентябрь 13
13:01 2018

Компанія GM Uzbekistan, яка виробляє автомобілі Ravon, незабаром втратить одного зі своїх акціонерів і, можливо, навіть змінить ім’я. Головна причина – фінансові труднощі, які спіткали виробника.

На узбецькому ринку в кінці літа ціни на автомобілі Ravon виросли більш ніж на 7%, це покликано зростаючими витратами компанії і нерентабельністю виробництва деяких моделей. Також на високу собівартість продукції впливає лише 50-відсоткова завантаженість виробничих потужностей компанії, пише Автоцентр.

Американський автогігант General Motors має намір вийти з угоди, продавши свою 25-відсоткову частку «Узавтопрому», який в цьому випадку буде контролювати 100% акцій Ravon. Чи збереже при цьому бренд свій модельний ряд, який складається з ліцензованих моделей, правами на які володіє GM, невідомо.

Як зміни в компанії узбецького автовиробника позначаться на українському ринку – одному з найбільших для компанії – невідомо. Також відсутня інформація про те, чи зачепить українських покупців зростання цін на автомобілі Ravon.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Потоотделение: важная функция детоксикация организма

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua