Goodnews.ua


Відсьогодні працюватиме смс-розсилка про зниклу Діану Хріненко

Август 30
15:06 2018

Сьогодні, 30 серпня, в приміщенні Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області відбувся брифінг за участі т.в. о. начальника ГУНП в області Олексія Ніколаєва та представника компанії «Київстар» Володимира Буги щодо презентації спільного проекту «Пошук дітей».

Наразі поліція розшукує зниклу неповнолітню дівчину з Суботців, яка пішла на святкування Дня Незалежності та не повернулась додому.

"Наразі ми маємо домовитись з Національною поліцією, і навіть сьогодні зможемо зробити розсилку по цій зниклій дівчинці, Діані Хріненко. Це відбуватиметься за такою схемою: абоненти "Київстар", які знаходяться в зоні зникнення дитини, отримають повідомлення з її прикметами, в чому вона була одягнена на момент зникнення. Тобто система буде моніторити абонентів, які знаходяться в цій зоні та надсилає їм смс-ки. Ми обмежили радіус від 1 до 3 км", — зазначив представник приватного акціонерного товариства "Київстар" Володимир Буга.

"Якщо у поліції є інформація про те, що дитина може знаходитись і в іншій зоні, ми можемо зробити декілька смс по одній дитині. Розширити зону можливо, але це збільшить обсяг абонентів, що в свою чергу, може призвести до збоїв в системі", — додав Володимир Буга.

Источник: kropyvnytskyiua.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Вы точно этого не знали! Настоящие истории прозвищ клубов Ла Лиги

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua