Goodnews.ua


Кіберполіція допомогла італійським правоохоронцям викрити канал збуту вкрадених за кордоном мотоциклів

Август 21
23:04 2018

Реалізація в Україні краденого транспорту відбувалася за допомогою Інтернет-мережі. Відтак, було встановлено осіб, які збували в Україні викрадені транспортні засоби та місця їх зберігання. Сьогодні, 21 серпня, у трьох регіонах України – на Полтавщині, Прикарпатті та Донеччині — було проведено санкціоновані обшуки. За їх результатами вилучено майже три десятка викрадених мотоциклів.

Пізніше, після надання запитів до європейських країн правоохоронці встановлюватимуть походження вилученого транспорту. Наразі особи, у володінні яких було вилучено цей транспорт, не змогли надати документи, які б підтверджували законність його придбання та походження. Крім того, буде встановлено спосіб, яким транспорт ввозився на територію України.

За результатами проведених заходів, діям осіб, які збували цей транспорт, буде надано правову оцінку згідно чинного законодавства України.

Источник: facebook.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Цены на продукты в Украине выросли: лидеры подорожания

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua