Goodnews.ua


Як штрафуватимуть водіїв, які не оплатили парковку

Август 07
21:00 2018

За несплату паркування, відповідно до нового закону, діятимуть штрафи від 100 до 200 гривень, – зазначив в ефірі програми «День у мегаполісі» телеканалу «Київ» в.о директора комунального підприємства «Київтранспарксервіс» Олександр Німас.

За його словами, залежно від зони паркування законом передбачений штраф у 20-кратному розмірі від суми плати за паркування в тій чи іншій зоні.

«У нас є три зони паркування: перша зона – 10 грн за паркування, друга – 7 грн та третя зона – 5 грн. Відповідно, штраф складатиме 200, 140 та 100 гривень», – пояснив експерт.

Він також наголосив, що для порушників діє дисконт: упродовж 10 днів штраф можна сплатити зі знижкою 50%. Якщо ж водій не сплачує штраф, то інспектори з паркування спрямовують його до органів виконавчої служби – для примусового стягнення штрафу.

Керівник «Київтранспарксервісу» також наголосив, що сплатити штраф на місці неможливо.

«Інспектор приймає лише безготівкову плату й лише за паркування. Готівку ж працівник взагалі не має права брати», – пояснив Німас.

Нагадаємо, вже у вересні в українських містах запрацюють норми нового закону про паркування. Відтак, до роботи поліцейських із виявлення порушників долучаться й муніципальні інспектори.

Джерело: kyivtv.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ферстаппен получил новую силовую установку перед Гран-при Мексики

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua