Goodnews.ua


Гройсман повідомив обнадійливу новину для водіїв

Июль 23
00:00 2018

Понад 50% запланованих на нинішній рік проектів дорожнього будівництва виконані або на завершальній стадії.

Про такі результати повідомив прем’єр-міністр Володимир Гройсман на нараді з питання дорожнього будівництва, пише Gazeta.ua.

“Більше половини планів вже виконані. Але в різних регіонах по-різному ця робота виконується. Я поставив чіткі завдання: темпи будівництва треба пришвидшувати, а кошти використовувати ефективно й раціонально. Ми робимо перевірки, будуть аудити по завершенню об’єктів. Далі – у вересні – будемо розуміти, хто впорався з завданнями, хто ні. Всім дам оцінку, хто, маючи ресурси, не зміг організувати роботу”, – сказав Гройсман.

Він наголосив, що будівельна машина “йде повним ходом”, але потрібно проаналізувати, що використано, і перерозподілити кошти на проекти, де потрібні додаткові ресурси.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Україні з середи прогнозують перші заморозки, вдень до +21°

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua