Goodnews.ua


В Україні зріс попит на вантажівки

Июль 03
14:00 2018

У червні ріст продажів комерційних авто виріс на 38% порівняно з аналогічним показником минулого року.

За червень 2018 року в Україні придбали 1241 одиницю нових комерційних автомобілів, повідомляє асоціація “Укравтопром”. Це на 38% більше, ніж у червні минулого року. Цікаво, що в травні ріст також був, але втричі менший.
А за підсумками півріччя ріст становив 24% — всього в Україні було зареєстровано 6,4 тис. нових комерційних авто.

Найчастіше в першому півріччі реєструвалися автомобілі марки Renault. З січня по червень свої перші номери отримали 1174 комерційні автомобілі цієї французької марки. У порівнянні з попереднім роком продажі комерційних моделей Renault в Україні збільшилися на 19%.

На другому місці з результатом 588 автомобілів – Citroen. Продажі цієї марки в звітному періоді зросли в 3,5 рази.

Третій показник у Fiat – 573 машини (+3% до аналогічного періоду минулого року).На четвертій сходинці рейтингу Ford, моделі якого поповнили український автопарк 555 новими комерційними автомобілями. У порівнянні з попереднім роком попит на Форди виріс майже на 28%.

Також до п’ятірки лідерів ринку увійшов білоруський МАЗ, який реалізував за шість місяців на українському ринку 503 автомобілі (+64% до апмр).

Джерело: auto.24tv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В одной из областей Украины усилят мобилизацию

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua