Goodnews.ua


Ford готується до випуску компактного кросовера EcoSport

Апрель 18
18:52 2017

Компанія Ford в Румунії підтвердила, що розпочала набір 976 працівників для забезпечення виробництва нового малогабаритного кросовера EcoSport, яке розпочнеться восени.

Для поповнення робочого штату Ford планує найняти операторів основного складу і налагоджувальників. Наразі над складанням автомобілів і двигунів на підприємстві працює 2 715 осіб.

EcoSport
Виробництво Ford EcoSport

Складальний завод у Крайові — важлива частина виробничих потужностей компанії Ford у Європі. Для забезпечення виробництва автомобілів Ford EcoSport в нього вкладено майже 200 мільйонів євро. Наразі цей автомобіль виробляють на заводі Ford в Індії.
Значні вдосконалення торкнулися трьох ключових сфер роботи заводу в Крайові — зокрема, для підвищення ефективності та якості у цехах пофарбування, оформлення салону і складання ходової частини та кузова встановлено 220 нових роботів.

Після придбання заводу в Крайові у 2008 р. компанія Ford інвестувала у свої виробничі потужності в Румунії більше 1,2 млрд. євро. Наразі у Крайові випускають багатофункціональний автомобіль Ford B-MAX, а також 1,0-літровий двигун Ford EcoBoost.

Компанія Ford продовжує пошук можливостей для випуску іншої продукції у Крайові, що дозволить повністю використовувати потужності та резерви заводу. Окрім того з румунською владою ведуться плідні переговори щодо вдосконалення інфраструктури та логістики для забезпечення глобальної конкурентоспроможності виробничих потужностей Ford у Крайові.

Зібрані у Крайові автомобілі EcoSport надійдуть у продаж по всій Європі за винятком Росії, а завод Ford у Ченнаї продовжить виробництво EcoSport для внутрішнього ринку Індії та експорту на інші світові ринки

У 2016 р. продажі кросоверів Ford у Європі зросли більш як на 30 %, а продажі EcoSport — більш ніж на 40 % і в 2017 р. продовжують зростати.

Запись Ford готується до випуску компактного кросовера EcoSport впервые появилась Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Карпаты минимально переиграли Черноморец на выезде — львовяне пол тайма играли в меньшинстве

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua