Goodnews.ua


ЛАЗ Лайнер-9 – міжміський автобус львівського заводу

Июнь 09
09:00 2018

ЛАЗ Лайнер-9 – міжміський 9-метровий автобус, випускається на Львівському автобусному заводі з 2006 року. Має деякі схожості з міським ЛАЗ-А152 і міжміським ІнтерЛАЗ-10. ЛАЗ Лайнер-9 – найкоротший з сімейства НеоЛАЗ – його довжина всього 9.2 метра, ширина 2.5 метра і висота 3.00 метра.

Перші зразки були показані ще в 2003 році на різних автошоу.

Автобуси Лайнер-9 оснащувався двигуном MAN DO836 (Еurо-3) потужністю 190 кВт. Через невелику масу порожнього автобуса, витрата палива при швидкості 60 км/год становив не більше як 14-15 літрів. При максимальному завантаженні максимальна швидкість досягала 100 км/год.

Салон Лайнер-9 виглядав як салон напівтуристичного автобуса – крісла м’які і високі, однак відсутні столики «vogl-sitze» на спинці, крісел всього 24 штуки, стоячих місць до 55. Загальна пасажиромісткість до 80 чоловік. Два продувних люка примусового обдування, які приводилися в дію внаслідок прискореного руху. Вікна безпечні, клеєні, тоновані. Також були фіранки для вікон на випадок сильного сонця. Також а салоні діяв додатковий кондиціонер і система рідинного опалення потужністю 30 кВт. З 2008 року серійно випускаються Лайнер-9 NEW в модифікаціях приміський і туристичний.

Приміський автобус Лайнер-9 NEW був розроблений і створений конструкторами ЛАЗ як абсолютно нова модель автобуса середнього класу, розрахована на експлуатацію як у міському, приміському, так і у міжміському сполученні.

ЛАЗ Лайнер-9 – міжміський автобус львівського заводуЛАЗ Лайнер-9 – міжміський автобус львівського заводу

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

На Дніпропетровщині ворог із РСЗВ обстріляв три райони, є поранені

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua