Goodnews.ua


Українець перевів мільйон гривень за біткоїн і не отримав криптовалюту

Май 26
10:02 2018

В судовому реєстрі з’явилася справа з клопотанням правоохоронних органів про тимчасовий доступ до речей і документів осіб, які взяли мільйон гривень в якості оплати за біткоїн, але не перевели назад ані криптовалюти, ані одержаних коштів.
Про це повідомляє OpenDataBot.
8 травня слідчий подав клопотання в Ужгородський міськрайонний суд про тимчасовий доступ до речей і документів осіб, які отримали один мільйон гривень шляхом шахрайства.
В судовому рішенні вказується, що потерпілий перевів один мільйон гривень на картковий рахунок Приватбанку. Згідно домовленості, підозрювані мали переказати криптовалюту біткоїн в обмін на гроші. Натомість потерпілий не отримав криптовалюту, гроші також повернути не вдалося.
"В ході досудового розслідування встановлено, що до вчинення правопорушення може бути причетний ОСОБА_5, якому на банківський картковий рахунок ПАТ КБ ПриватБанк переказано кошти в сумі 1000000 (один мільйон) гривень, в якості оплати за придбання криптовалюти Bitcoin . Однак в подальшому потерпілий ОСОБА_3 не отримав ні криптовалюти, ні власних, переказаних, коштів", — говориться в судовому рішенні.
Суд надав слідчому дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів підозрюваних, а саме інформації оператора мобільного зв’язку. Слідство триває.

Источник: epravda.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Бывший тренер Металлиста 1925 – о судьбе клуба: Это не просто игрушка

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua