Goodnews.ua


Скільки доведеться заплатити за реєстрацію «євроблях»?

Май 15
21:01 2018

Роберт Горват – автор Закону 3251: «Я буду подавати законопроект, в якому будуть чітко прописані правила користування автомобілями із іноземною реєстрацією на території України. Орієнтовно, це буде виглядати наступним чином: чим старіша машина – тим більший акциз має бути сплачений під час реєстрації. Якщо ти маєш машину 90-х років, яку ти купив за 500 євро у Польщі чи Німеччині – то заплати, будь ласка, 2,5 тис. євро за її реєстрацію. Якщо авто 2005 року – має бути сплачено десь 40% від вартості, якщо 2010 року і вище – десь 30% вартості. Наголошую, суми поки що умовні. Але за такою діаграмою ми маємо дійти до фінішу».

Роберт завжди наполегливо йде до мети. Ще 3 роки тому, влітку 2015 (коли не було взагалі ні Євросил, ні активістів) ми з Робертом обговорювали проблему євроблях і можливі шляхи іі вирішення. Кожний бажаючий може у Роберта запитати про цей факт. І якби вирішили проблему 3 роки тому, то зараз би українці мали доступні авто, а бляхамии на вулицях і не пахло б.. Жаль, що немає в нашій Верховній Раді хоча б 226 Робертів Горватів.

Сообщение Скільки доведеться заплатити за реєстрацію «євроблях»? появились сначала на Автоцентр.ua.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Росіяни двічі за день обстріляли Нікопольський район — пошкоджені будинки

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua