Goodnews.ua


Внаслідок телефонного шахрайства з картки чоловіка зникли майже 24 тис. грн.

Декабрь 15
08:30 2017

Шахраї представляються працівниками банківських установ, які нібито хочуть допомогти клієнтам під приводом різного роду акцій та надання послуг, а ті, у свою чергу, довіряють пройдисвітам, не знаючи, що співробітники банків жодні подібні операції не уповноважені проводити, тим більше у телефонному режимі.
Так, вчора до Тисменицького відділу поліції звернувся 39-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про зникнення з його карткового рахунку грошей.
Як з’ясувалося, напередодні до нього на мобільний телефон подзвонила невідома особа, яка представилася працівником одного із місцевих банків. Під час спілкування, зловмисник увійшов у довіру потерпілого і шахрайським шляхом добув інформацію даних його картки. Після такої розмови гроші в сумі близько 23 800 гривень безслідно зникли.
За цим фактом правоохоронцями розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство, інформують у Секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
Правоохоронці не втомлюються нагадувати краянам: аби кількість ошуканих громадян не збільшувалася, застерігаємо не довіряти телефонним аферистам, які, зловживаючи на довірі людей, злочинним шляхом збагачуються на їх необачності.

Источник: bartka.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Медицинские мифы: могут ли номерные диетические столы хоть чем-то помочь

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua