Goodnews.ua


Пентагон виділив 10,4 мільйона доларів на покращення військової ІТ-інфраструктури в Україні

Декабрь 13
19:18 2017

Американська корпорація Black Box оголосила на початку місяця про подовження контракту Пентагону на суму 10,4 мільйона доларів з надання послуг, згідно з контрактом в рамках Ініціативи допомоги Україні в сфері безпеки, повідомляє видання Benzinga.
Компанія з надання послуг у сфері цифрових технологій розширить свою співпрацю з Міністерством оборони України. Протягом наступних 12 місяців Black Box надасть техніку, програмне забезпечення та послуги, аби розширити систему та забезпечити можливості з командування, контролю, комунікації, комп’ютерів, розвідки та спостереження (C4ISR) більшої кількості користувачів у військових спорудах навколо країни.
«Ми дуже задоволені, що армія США нас обрала за наші зусилля та пишаємося тим, що ми є частиною Ініціативи допомоги Україні в сфері безпеки, – заявив виданню віце-президент компанії Джефф Мюррей. – Цей проект посилить стійкість можливостей, які вже були розроблені та побудовані Black Box, та розширить їх в середині України».
Корпорація Black Box була обрана контрактником армії США у вересні 2016 року з метою розробки, розгортання, операції та підтримки Центру з кібербезпеки, Центру командування та контролю, системи медичної інформації та системи логістичної інформації України. У партнерстві з армією США та Міністерством оборони України Black Box надає всебічну підтримку українському війську – на фронті та поза ним.
Субпідрядники в цьому контракті включають в себе як американські, так і українські компанії.

Источник: radiosvoboda.org

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Это тяжелое бремя»: легенда Милана похвалила сына за дебютный вызов в сборную Италии

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua