Goodnews.ua


Аферисти виманюють у туристів гроші, обіцяючи дешеві путівки в Карпати

Декабрь 09
11:00 2017

Напередодні різдвяних та новорічних свят активізувалися аферисти, що виманюють гроші, обіцяючи дешеві путівки в Карпати. Від інтернет-зловмисників страждають сотні людей, які перерахували гроші за місця у готелях, яких навіть не існує.

Оксана, жінка, яка постраждала від інтернет-зловмисників, чотири зими поспіль їздить із родиною в Карпати. Минулоріч вирішила орендувати котедж. Знайшла оголошення – будинок із сауною. Приваблива ціна – 1800 гривень на добу. Відправила передоплату, а опісля зрозуміла, чому з нею телефоном говорили якось дивно, зокрема не могли відповісти на уточнювальні питання.
Туристка Оксана каже:
"Пояснити, де розташований будинок, "власниця" не могла, сказала, що по нас приїде, зустріне її брат біля підйомника і підвезе під самий котедж. Ну, жадібність перемогла, ми забронювали, сидимо задоволені, через кілька днів заходимо на цей сайт і виявляємо під оголошенням коментар – обережно, шахрайка".
В курортному Яремчі кажуть, що подібних афер – десятки. Особливо перед Новим роком.
Голова Спілки підприємців Яремчанщини Роман Галимчук зазначає:
"Шахрай виставляє будь-який будиночок, наприклад мій, ставить під цим будиночком свій телефон і так само розрахунковий рахунок банку."

Источник: kurs.if.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Португалії запровадять нову систему видворення нелегалів

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua