Goodnews.ua


Експерт: у друга Путіна залишилось лише два виходи

Октябрь 26
20:00 2017

Експерт: у друга Путіна залишилось лише два виходи
За словами військового оглядача Кирила Данильченка, зараз напруження навколо ядерної програми Північної Кореї наростає. Чого чекати від протистояння Пхеньяну і Вашингтону, експерт розповів на персональній сторінці в соціальній мережі, — інформує видання replyua.net.
Так, Північній Кореї потрібно кілька місяців для того, щоб досягти поставленої перед собою мети: здійснити ядерний ракетний удар по території сполучених Штатів – принаймні, у цьому переконаний очільник ЦРУ Майк Помпео. З огляду на це в західну частину Тихого океану прибув USS «Німіц», який приєднався до своїх «колег» — авіаносців «Рузвельт» та «Рейган». Останні були розгорнуті у ході тристоронніх навчань, до яких долучились Сполучені Штати, Японія та Південна Корея. Більше того – традиційно пацифістська Японія вустами свого міністра Ісунорі Онодера заявила, що у світлі зростання загрози з боку Пхеньяну, Токіо готове розглянути «всі варіанти вирішення проблеми».
Ну що ж, можна влаштовувати тоталізатор. Що дадуть Суел, Токіо і Вашингтон путінському другу Ким Чен Ину? Трохи мазуту і рису чи віник, щоб прибрав собі місце в мавзолеї поряд з дідом і батьком? Важко спрогнозувати, — зауважує блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Сили оборони уразили на території Росії РЛС «Підліт» — експерт

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua