Goodnews.ua


Зустріч Уолкера і Суркова не буде результативною, – експерт

Август 08
17:43 2017

Зустріч Уолкера і Суркова не буде результативною, – експерт

Зустріч спецпредставника Держдепу США Курта Уолкера з помічником президента РФ Владиславом Сурковим не буде результативною. Так вважає експерт з міжнародних питань Олександр Демченко.

На його думку, “зустріч буде цікавою”, зважаючи на те, що Уолкер – професійний дипломат, який має досвід роботи, зв’язаний з НАТО і розвідувальною діяльністю, і на те, що проти РФ посилюються санкції, а відносини дипломатичних відомств і президентських адміністрацій двох країн перебувають на “нульовому рівні”.

“Зустріч буде календарною, запланованою. Про це вже говорили сторони. Але я не думаю, що ця зустріч буде результативною, оскільки Росії зараз ніхто не вірить”, – наголосив Демченко.

“Уолкер побував на Донбасі. Він побачив розруху, покалічені долі місцевих жителів, та прекрасно розуміє, що першопричиною всього цього є російська агресія і входження військ РФ на територію Донбасу. Зрозуміло, що Росія не відвезе Уолкера на іншу сторону лінії розмежування, щоб переконати його в протилежному”, – відмітив він.

Експерт також зауважив, що помилково вважати Уолкера представником президента США Дональда Трампа. “Уолкер в першу чергу спецпредставник Державного департаменту США”, – підкреслив він.

Нагадаємо, 6 серпня, після зустрічі очільника МЗС РФ Сергія Лаврова з Держсекретарем США Рексом Тіллерсоном російський міністр заявив, що вже найближчим часом спецпредставник США Курт Уолкер відвідає Москву, де зустрінеться з помічником В. Путіна Владиславом Сурковим.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Нападающий Реала может пропустить Эль-Классико

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua