Goodnews.ua


Підлеглого глухівського міського голови Терещенка затримали на хабарі

Июль 31
22:06 2017

Підлеглого глухівського міського голови Терещенка затримали на хабарі

Лікаря Глухівської центральної районної лікарні, яка підпорядковується міській раді, затримали за вимагання та отримання хабаря за влаштування на роботу в ЦРЛ фельдшера.

Про це повідомляє офіційний сайт Прокуратури Сумської області.

За повідомленням Прокуратури, лікар вимагав і отримав 1500 доларів США.

“Прокуратурою Сумської області спільно з Управлінням захисту економіки в Сумській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України в рамках кримінального провадження задокументовано факт вимагання лікарем Глухівської центральної районної лікарні неправомірної вигоди від фізичної особи за вирішення питання щодо працевлаштування фельдшера в зазначену медичну установу”, – йдеться у повідомленні Прокуратури.

Правоохоронці зазначають, що на даний час тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про повідомлення медику про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України.

“Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна”, – повідомили у Прокуратурі.

Згідно зі статутом, Глухівська центральна районна лікарня є власністю територіальної громади міста. Міський голова Глухова призначає на посаду та звільняє з посади керівника лікарні.

Нагадаємо, що нещодавно дочка заступника мера Терещенка, Іванна Вискуб, накинулась на журналістів, які знімали сюжет для сайту “Стоп Корупції”. У сюжеті йшлося про її батьків, які, на переконання журналістів, продають на кордоні у магазині duty free контрафактний алкоголь.

Раніше підлеглих Терещенка звинувачували у корупції. Так, у січні в управлінні комунального господарства Глухівської міської ради було проведено обшук через ймовірне привласнення державних коштів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Річних зборах Європейського конгресу українців взяли участь делегати та гості з 20 країн

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua