Goodnews.ua


Вокаліста Depeche Mode госпіталізували у Мінську

Июль 19
21:46 2017

Вокаліста Depeche Mode госпіталізували у Мінську
У Мінську Depeche Mode відмінили концерт через госпіталізацію вокаліста Дейва Гаана. Як інформує replyua.net, про це повідомляє портал TUT.BY з посиланням на повідомлення організаторів концерту групи. За інформацією порталу, музикант був госпіталізований з гострим кишковим розладом. Скасування концерту підтверджується в повідомленні офіційної групи Depeche Mod в Facebook.
«Ми з жалем повідомляємо, що через хворобу члена групи Depeche Mode не зможе виступати сьогодні увечері в Мінську, Білорусь», — йдеться в повідомленні. Організатори концерту пообіцяли розглянути варіанти його перенесення і вибачилися перед шанувальниками групи. Інформація про госпіталізацію вокаліста з'явилася за півтори години до початку заходу.
Директор концертного агентства «Атом Інтертеймент» Андрій Алексєєв розповів, що лікарі будуть спостерігати за станом музиканта 12 годин, після чого буде прийнято рішення про стан його здоров'я. Також він повідомив, що на концерт, що не було продано 7 тис. квитків. Дейв Гаан став учасником британської групи Depeche Mode в 1980 році. З цього моменту він залишається її основним вокалістом і фронтменом.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Мудрик может уйти из Челси зимой — известна позиция украинца относительно возможной аренды

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua