Goodnews.ua


Знахідка на дні Бристольської затоки шокувала дослідників

Июль 29
00:26 2017

Знахідка на дні Бристольської затоки шокувала дослідників
Історія мореплавства багата як перемогами і грандіозними звершеннями, так і поразками. У глибинах океанів та морів приховано чимало таємниць, які несуть затонулі кораблі. Одну з таких майже вдалось відкрити нещодавно, — про це інформує replyua.net, посилаючись на матеріали ВВС.
Так, нещодавно гідрографи взялися досліджувати дно Бристольської затоки. Результати роботи шокували вчених – вони виявили корабель, який затонув понад сотню років тому. Внаслідок зсуву піску та мулу на поверхні з’явилося судно The Brunswick. Архівні записи стверджують, що цей гвинтовий пароплав було спущено на воду в 1898 році в Глазго. Він курсував між Бристолем та Ліверпулем. Напередодні Різдва 1900 року судно внаслідок сильного туману сіло на мілину. Повідомляється, що в тій катастрофі загинули семеро членів екіпажу.
Відповідно, у результаті підводного дослідження вчені змогли виявити корпус затонулого судна. Але, незважаючи на те, що точне місцезнаходження судна тепер відоме, його таємниці так і залишаться нерозкритими – пісок і мул знову вкрили його, приховуючи від науковців. За словами представника Бристольської портової компанії Джона Чапліна, за останні сімнадцять років це перша така знахідка.
Знахідка на дні Бристольської затоки шокувала дослідників

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Какие самые распространенные купюры в Украине: ответ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua