Goodnews.ua


Журналіст: Росія могла виготовити водневу бомбу для КНДР

Сентябрь 05
08:53 2017

Журналіст: Росія могла виготовити водневу бомбу для КНДР

В прямому ефірі «5 каналу» український журналіст Олександр Демченко висловив переконання, що, скоріше за все, Росія брала участь у розробці водневої бомби для КНДР.

«Я більш ніж переконаний, що воднева бомба, яка, як прийнято вважати, була розроблена представниками Північної Кореї, була зроблена, якщо насправді вона була зроблена, не без участі Російської Федерації і Кремля, оскільки такими технологіями володіють Китай і Російська Федерація Американці, звісно, технології передавати не будуть. Китаю це не вигідно. Тоді хто? Російська Федерація, швидше за все», — сказав Демченко.

Крім того, журналіст наголосив, що Москва хоче спровокувати військові дії між США і Китам на території Корейського півострова.

«Російська влада прагне нацькувати США та Китай до початку одного глибокого військового протистояння на території Корейського півострова, як це було в 50-х роках, знову реалізувати цей сценарій, спостерігати за цим усім, і потім виступити у ролі такого собі «миротворця», який би сприяв урегулюванню конфлікту», — вважає Демченко.

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Арендная плата в Украине: кого и где хотят освободить

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua