Goodnews.ua


«Вогонь треба випалювати вогнем»: Трамп позитивно ставиться до тортур над терористами

Март 04
21:45 2017

"Вогонь треба випалювати вогнем": Трамп позитивно ставиться до тортур над терористами
Новий президент Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив, що застосування тортур до підозрюваних у тероризмі,які знаходяться у американських в’язницях, являється ефективним способом отримання інформації і може бути виправданим. Про це він розповів під час розмови з представником телеканалу «АВС News» у середу, 25-го січня, повідомляє видання «DW», передає replyua.net.
У Трампа запитали, як він ставиться до повернення тортур, таких як, наприклад, імітацію утоплення або затискання кінцівок в твердих інструментах, на що президент відповів, що нещодавно мав розмову з високопоставленими посадовцями розвідки і цікавився у них, як працюють тортури. «Їхня відповідь була дуже простою: «Так, безсумнівно», — заявив Трамп.
Для прикладу президент пригадав убивства бойовиків терористичної організації ISIS, які вони проводять на Близькому Сході, коли вони знімають на відео вбивства людей. Трамп зауважив, що «Ісламська держава» робить такі дикі речі, про які забули ще у часи середньовіччя. «Щоб побороти вогонь потрібно застосовувати ще більший вогонь», — вважає він. Крім того Трамп зауважив, що це питання доволі складне, і тут він повністю покладається на главу розвідки Майка Помпео та керівника Пентагону Джеймса Меттіса.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

До 15 років тюрми засудили зрадника, який шпигував для ФСБ на Миколаївщині

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua