Goodnews.ua


Влада Північної Кореї повідомила про можливість їхніх ракет долетіти до будь-якої точки світу

Июль 03
10:00 2017

Влада Північної Кореї повідомила про можливість їхніх ракет долетіти до будь-якої точки світу
У день стратегічних військ Корейської народної армії в КНДР заявили, що їх ракети можуть завдати удару по будь-якій точці земної кулі, передає replyua.net. Північна Корея відзначила в понеділок день стратегічних військ Корейської народної армії (КНА) попередженням про те, що її ракети можуть завдати удару по будь-якій точці земної кулі. Центральна партійна газета країни «Нодон сінмун» опублікувала з цього приводу на четвертій смузі статтю, яку супроводжують кольорові фотографії північнокорейських ракет з парадів Пхеньяні.
«Стратегічні війська КНА здатні завдати удару по будь-якій точці земної кулі», — стверджує газета. За її словами, зі ста пусків сто будуть успішними, оскільки завдяки швидкісним мобільним пусковим установкам ці ракети неможливо засікти. Друкований орган ЦК Трудової партії Кореї нагадує в зв'язку з цим про успішні випробування, зокрема, новітніх балістичних ракет підвищеної середньої дальності «Хвасон-12» і середнього радіусу дії «Пуккиксон-2», а також крилатих ракет класу «земля-корабель». Разом з тим в газеті на цей раз немає прямих загроз нанести удари по військових базах США, як це було в минулому.
Північна Корея займається посиленою розробкою ядерних і ракетних озброєнь, не дивлячись на санкції РБ ООН, посилаючись на військову загрозу з боку Сполучених Штатів. Оскільки військова активність Пхеньяна викликає в світі тривогу за режим нерозповсюдження ядерної зброї, міжнародне співтовариство домагається від КНДР припинення програм ядерних і ракетних озброєнь.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Соцмережа X запустить додаток для відео

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua