Goodnews.ua


Військові сили США, Японії та Індії почали наймасштабніші спільні навчання

Июль 10
17:21 2017

Військові сили США, Японії та Індії почали наймасштабніші спільні навчання
Представники Сполучених Штатів Америки, Японії та Індії розпочали сьогодні, 10 липня, найбільш масштабні спільні військово-морські тренування, інформує replyua.net з посиланням на Укрінформ.
Спільні навчання трьох країн отримали назву "Malabar". Тихоокеанське командування Збройних сил Сполучених Штатів Америки повідомило, що ці тренування є останніми серед серії безперервних навчань, які за декілька років збільшили власні масштаби та складність задач і загроз, яким вони можуть протидіяти в Індо-Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.
Варто відмітити, що спільні навчання США та Індії розпочались з 1992 року, а згодом до них приєдналася і Японія. Однак саме цьогорічні треування вважаються найбільшими за своїми масштабами. Зокрема, до них залучені американський та індійський авіаносці, а також найбільший японський військовий корабель Izumo. Причина проведення тренувань обумовлена стурбованістю щодо попередніх претензій офіційного Пекіну на води Південно-Китайського моря та розширенням військової присутності китайських Збройних Сил в регіоні. Зауважимо, раніше Китай коментував спільні навчання США, Індії та Японії як такі, що дестабілізують регіон.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тарифы на коммуналку в Украине будут расти: прогноз

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua