Goodnews.ua


Військові Південної Кореї врятували втікача з КНДР, який отримав шість серйозних поранень з «Калашнікова»

Ноябрь 15
00:01 2017

Військові Південної Кореї врятували втікача з КНДР, який отримав шість серйозних поранень з «Калашнікова»
Лікарі Південної Кореї запевняють, що відкачають відчайдушного хлопчину, який в понеділок під шквальним вогнем рвонув з КНДР в капіталізм в містечку Пханмунджом – в єдиній точці зіткнення Півночі з Півднем Кореї на нашпигованій мінами демілітаризованій зоні. Військовий захопив щось на кшталт радянського уазика і відчайдушно рвонув на ньому до жителів півдня.
Куля пробила колесо, хлопець побіг під обстрілом і зник. Військові Південної Кореї досить швидко знайшли його тепловізором – стікаючи кров'ю, перебіжчик забився під купу осіннього листя вже на протилежному боці.
Командування КНДР не ризикнуло перетинати лінію розмежування, щоб добити зрадника. Спецназ Південної Кореї під густими прицілами снайперів з обох сторін акуратно дістав хлопчину – він, як сказали в Сеулі, отримав п'ять дірок з «Калашникова», втратив багато крові, але жити все ж буде, хоча наразі в дуже в важкому стані. Судячи по мундиру, хлопчина не з високих чинів. Головна проблема – це те, що органи молодого хлопцям буквально пронизані кулями і лікарі відмовляються точно сказати чи зможе він, як і раніше, жити повноцінним життям.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Азовському та Чорному морях немає російських носіїв «Калібрів»

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua