Goodnews.ua


Вчені знайшли зірку, на якій можуть перебувати інопланетяни

Июль 28
10:34 2017

Вчені знайшли зірку, на якій можуть перебувати інопланетяни
Палеонтологи з проекту Red Dot зафіксували незвичайні періодичні радіосигнали, які виходять від зірки GJ 447 та не схожі на природні джерела радіохвиль. Як інформує replyua.net, про це пише астроном Абель Мендес в своєму блозі на сайті університету Пуерто-Ріко.
«Наші колеги з SETI сповіщені про ці сигнали — ми ніколи не бачили, щоб супутники або інші об'єкти випромінювали настільки незвичайні радіоспалахи. Звичайно, кут огляду у «Аресібо» дуже широкий і телескоп міг зловити якийсь інший сигнал, породжений якимось рукотворним об'єктом на орбіті Землі», — пише Мендес.
Протягом більш ніж півстоліття астрономи з Інституту пошуку позаземних цивілізацій SETI в США і їхні колеги по всьому світу намагаються знайти життя за межами Землі, слухаючи радіосигнали, що надходять з різних куточків галактики. Поки розумне або нерозумне життя виявити не вдалося, але це завдання, за оцінками представників НАСА і SETI, може бути вирішена дуже скоро — в найближчі 10-20 років. Протягом усіх 56 років роботи астрономам SETI не вдалося знайти однозначних слідів позаземних цивілізацій за одним невеликим і суперечливим винятком. На цю роль претендує так званий «сигнал Wow!»,спійманий радіотелескопом «Велике вухо» в 1977 році.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Умершего Артема Франкова вызвали повесткой в ТЦК

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua