Goodnews.ua


В НАТО заявили, що дії Північної Кореї — це провокація

Март 04
19:43 2017

В НАТО заявили, що дії Північної Кореї - це провокація
Представництво Північноатлантичного альянсу прокоментувало сьогоднішній запуск балістичних ракет Північною Кореєю, інформує replyua.net з посиланням на Громадське.
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг назвав політику КНДР свідомою провокацією, яка загрожує як регіональній, так і міжнародній безпеці. Генсек наголосив, що він засуджує тестування балістичної ракети КНДР, адже це порушує резолюції Ради безпеки ООН. На думку Столтенберга, Північна Корея має втриматись від подібних подальших провокацій, припинити дію відповідної ракетної програми і діяти виключно згідно з міжнародним законодавством. Представник НАТО, як і його колеги в ЄС, закликали офіційний Пхеньян не підбурювати напруженість в відносинах з іншими державами, а також повернутись до конструктивного діалогу зі світовою спільнотою.
Нагадаємо, що сьогодні, 12 лютого, в Північній Кореї було здійснено тестування балістичної ракети. Такі дії керівництва КНДР обурили світову спільноту. Як вже зазначалось, в Європейському Союзі заявили, що це є неприпустимі дії зі сторони Північного Китаю. В найближчий час глава європейського відомства, що опікується питаннями зовнішньої політики й безпеки Федеріка Могеріні обіцяла зібрати очільників МЗС держав Європи для обговорення цієї ситуації. Дональд Трамп також зреагував одним з перших. Він заявив, що не допустить роботи ніякої програми, за якою можна створити ракети, які досягнуть берегів США. Також 45-й президент Сполучних Штатів Америки вкотре наголосив, що сусідня до КНДР Японія може розраховувати на США в питанні безпеки.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Помощь на детей за границей: кто может получить 40 тысяч

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua