Goodnews.ua


В НАТО заявили про збільшення присутності в Чорному морі

Март 04
18:42 2017

В НАТО заявили про збільшення присутності в Чорному морі
Генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг виступив з заявою про збільшення присутності кораблів НАТО в Чорному мору, інформує replyua.net з посиланням на Deutsche Welle.
Як запевнив генсек НАТО, такі дії об’єднання будуть мати виключно оборонний характер. В НАТО йдуть на такий крок заради підвищення оборонних можливостей регіону, а не для провокацій чи ескалації конфліктів, підкреслив Столтенберг на сьогоднішній прес-конференції в Брюсселі.
Також в Північноатлантичному альянсі вирішили зайнятись питанням кібербезпеки. Сьогодні, 16 лютого, було схвалено план, який націлений на розробку механізмів, які дозволять боротись з втручанням в інформаційне середовище сторонніх держав. Столтенберг наголосив, що кібербезпека є наразі одним з найпріоритетніших завдань для Альянсу. В НАТО вже зайнялись посиленням охорони даних власних мереж, а також почали співпрацювати з союзниками Альянсу в цій сфері. Нагадаємо, що тема захисту даних активно поширилась після численних заяв МЗС різних держав. В Франції, США, країнах Балтії, Україні, Великобританії, Польщі, Німеччині заявили, що на урядові та місцеві мережі постійно здійснюються російські хакерські атаки.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Праздничные дни в мае: будут ли в Украине дополнительные выходные

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua