Goodnews.ua


В НАТО розповіли про співпрацю з Україною та посилення підтримки східного фронту

Март 04
18:42 2017

В НАТО розповіли про співпрацю з Україною та посилення підтримки східного фронту
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що він зустрінеться з українським президентом Петром Порошенко під час Мюнхенського форуму з питань безпеки 17-19 лютого в Баварії, повідомляє replyua.net з посиланням на Deutsche Welle.
Про це представник Північноатлантичного альянсу заявив сьогодні, 16 лютого, на прес-конференції в Брюсселі. Столтенберг зазначив, що НАТО постійно підтримує зв'язок з українською стороною. На минулому тижні генсек мав зустріч з керівником уряду України Володимиром Гройсманом . Також Єнс Столтенберг зауважив, що Північноатлантичний альянс зараз зосередився на питанні підвищення співпраці зі східним фронтом на фоні посилення постійної загрози зі сторони Російської Федерації. Зокрема, в рамках цієї програми заплановано розміщення в Естонії, Литви, Латвії та Польщі військові батальйони НАТО, які налічуватимуть чотири тисячі військовослужбовців. В цьому місяці в рамках цієї програми в Румунію та Польщу вже прибули американські солдати.
Нагадаємо, Єнс Столтенберг раніше зазначав, що ще одним пріоритетним напрямком роботи Альянсу став кіберзахист. Подібна політика була продиктована численними заявами МЗС різних країн, в яких зазначалось, що урядові мережі постійно страждають від хакерських атак Російської Федерації.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Гол в ворота Манчестер Сити стал для Родриго юбилейным в Лиге Чемпионов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua