Goodnews.ua


В КНДР відреагували на світову критику

Март 04
19:12 2017

В КНДР відреагували на світову критику
Керівництво Північної Кореї прокоментувало заяви, які надходять з США, ЄС та Японії щодо нещодавнього запуску балістичної ракети КНДР, повідомляє replyua.net з посиланням на «Новое время».
Представник Північної Кореї при Організації об’єднаних націй Хан Те Сон надав свій коментар стосовно ракетних випробовувань, які відбулись 12 лютого. За словами посла, ці ракетні тренування були нічим іншим, як заходами самозахисту зі сторони Північної Кореї. Таким чином влада КНДР намагається захистити національний суверенітет і забезпечити населенню держави безпеку від іноземних ворожих сил, наголосив Хан Те Сон. Тому північнокорейська делегація засудила резолюції ООН, що були прийняти проти КНДР.
Нагадаємо, що Північною Кореєю напередодні було здійснено запуск балістичної ракети. Відповідні дії КНДР гостро сприйняла міжнародна спільнота. Дональд Трамп виступив з заявою, що не дозволить нікому випробовувати ракети, які можуть досягнути берегів США, а також запевнив Японію, що вона може стовідсотково покладатись на американських партнерів в питаннях безпеки. В ЄС теж засудили такі дії Північної Кореї і заявили, що вони можуть призвести до ескалації конфлікту на міжнародному рівні. Подібні по настроям коментарі надали також Росія і Китай, які до цього не підтримували резолюцій ООН проти КНДР.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Райан Гарсия признался, кто посоветовал ему не делать вес перед боем с Хэйни

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua