Goodnews.ua


В Інтернеті з’явилося відео падіння повітряної кулі в Туреччині

Апрель 10
09:37 2017

В Інтернеті з’явилося відео падіння повітряної кулі в Туреччині
У Туреччині розбилася повітряна куля з туристами на борту. Як передає replyua.net, подорож до інших країн не завжди завершується хорошим відпочинком і зарядом позитиву на весь рік. Іноді туристів підстерігають небезпеки, які обертаються травмами або навіть смертю.
Трагічний інцидент стався в районі населеного пункту Невшехір в Туреччині. Повітряна куля з групою туристів на борту зачепилася за лінію електропередач і звалилася на землю. В результаті падіння один турист загинув, два десятка отримали травми і були доставлені в лікарню. Стало відомо громадянство загиблого туриста — він прилетів із Франції. Посольство України перевіряє, чи не було серед постраждалих українських громадян. В мережі Інтернет показали відеозапис моменту падіння повітряної кулі.

Влітку минулого року в американському штаті Техас сталася схожа, але більш кривава трагедія. В результаті падіння повітряної кулі загинуло все його пасажири. У липні 2016 року в Норвегії розбився туристичний автобус з України. Минулого місяця на Донбасі в Україні впав на землю, зачепившись за дроти лінії електропередачі, військовий вертоліт, загинули п'ятеро військовослужбовців.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Украине из-за войны появилась новая профессия

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua