Goodnews.ua


У ЗМІ з’явилися подробиці плану Трампа щодо Сирії, який Тіллерсон надав Путіну

Апрель 18
20:28 2017

У ЗМІ з’явилися подробиці плану Трампа щодо Сирії, який Тіллерсон надав Путіну
Журналістам вдалося отримати від американських чиновників подробиці плану, який розробив президент США Дональд Трамп щодо врегулювання сирійського питання. Згодом його презентував державний секретар Рекс Тіллерсон під час свого офіційного візиту до Москви президенту Володимиру Путіну, інформує replyua.net з посиланням на Уніан.
Першим етапом , згідно з текстом документу, є досягнення перемоги над ІДІЛ. Щоправда збільшувати свою військову наземну присутність американці у Сирії не планують. Опісля представники США пропонують створити проміжні зони стабільності. Вашингтон сподівається, що після того, як в регіоні вдасться домогтися безпечного режиму, можна буде почати працювати над створенням сирійського перехідного уряду.
Також у США вважають, що найбільш реальним і прийнятним варіантом подальшої долі Башара Асада це надання йому притулку за межами Сирії, наприклад, в Ірані або Росії. Цю пропозицію і представив Тіллерсон під час зустрічі з Путіним минулого тижня. Крім того, американці наполягають, що участь Москви у вирішенні багаторічного військового конфлікту в Сирії залишається важливою, хоча у США та РФ і існують розбіжності щодо цієї проблеми.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Лунин имеет предложения от трех топ-клубов Европы

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua