Goodnews.ua


У Єгипті заблокували десятки новинних сайтів

Май 25
22:10 2017

У Єгипті заблокували десятки новинних сайтів
Єгипетська влада заблокувала доступ до 21 новинних сайтів, звинувачуючи ті у поширенні фейків та підтримці терористів, інформує replyua.net з посиланням на Deutsche Welle.
Західна преса зазначає, що саме ця заборона інформаційних інтернет-ресурсів відзначається своєю масштабністю і тим, що рішення про блокування веб-ресурсів вперше ухвалили на рівні держави. Напередодні були відомі інциденти про блокування різноманітних сайтів у Єгипті, однак представники влади офіційно не визнавали їхнє блокування. Також слід зауважити, що такі ж заходи цього тижня застосували посадовці Саудівської Аравії та Об’єднаних Арабських Еміратів.
Нагадаємо, на початку травня на території Туреччини було офіційно заблоковано доступ до інтернет-енциклопедії Вікіпедія. З кінця квітня доступу до популярного ресурсу був недоступний, а 1 травня місцевий суд законодавчо закріпив відповідні дії. У Туреччині прийняли таке рішення через те, що на сайті містились статті, в яких зазначалось, що Анкара підтримує джихадистів в Сирії. Адміністрація сайту відмовилась видалити ці матеріали. Рішенням турецького суду доступ до Вікіпедії буде відновлено лише тоді, коли буде видалено зазначену інформацію.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Росії заарештували заступника міністра оборони Тимура Іванова

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua