Goodnews.ua


У Сирії виникли проблеми з евакуацією

Апрель 15
14:20 2017

У Сирії виникли проблеми з евакуацією
Декілька тисяч громадян Сирії застрягли в неспокійному місті Алеппо та прилеглих до нього територіях під час проведення їхньої евакуації з двох шиїтських населених пунктів в обмін на сунітських повстанців та їхні сім’ї. Про це у суботу, 15-го квітня, повідомляє видання Reuters із посиланням на власні інформаційні джерела, передає replyua.net.
За даними інформаційного агентства, евакуація призупинилася через те, що повстанці в Забадані, одного із міст, яке входить в рамки домовленостей про евакуацію, не дали гарантій безпеки. Згідно з домовленістю, сотні повстанців та їхні сім’ї були вивезені з міста Мадая, яке знаходиться неподалік від Дамаска. Наразі їх доправили в Алеппо.
Наступний пункт призначення – провінція Ідліб, де знаходяться опорні пункти повстанців. В той самий час бійці урядових військ Асада, які були оточені повстанцями у провінції Ідліб, покинули небезпечний район та наразі знаходяться на окраїнах Алеппо. При цьому повстанці заявили, що шиїтські села залишили менше урядових бійців, ніж було узгоджено. Як повідомлялося, 14-го квітня повстанці домовилися з військами Асада про евакуацію близько 10 тисяч людей з 4-х міст, які проживали під облогою протягом кількох років.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Помощь на детей за границей: кто может получить 40 тысяч

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua