Goodnews.ua


У Сирії підірвали автомобіль з російськими військовими

Март 04
18:12 2017

У Сирії підірвали автомобіль з російськими військовими
В результаті підриву автомобіля через радіокеровану бомбу в Сирії загинуло чотири військовослужбовці Збройних сил Росії та ще двоє отримали поранення. Про це йдеться у повідомлення Міністерства оборони РФ, повідомляє російське видання «РІА Новини», передає replyua.net.
У повідомленні вказується, що це сталося 16-го лютого. «В результаті підриву радіокерованого фугасу, який було закладено у автомобіль, загинуло чотири військовослужбовців та ще двоє зазнали поранень», — йдеться у інформаційному листі. «Автомобільна колона з сирійськими військовослужбовцями, серед яких рухався автомобіль з російськими військовими радниками, рухалася з району аеродрому Тіяс в напрямку міста Хомс. Проїхавши близько 4-х кілометрів, під автомобілем, у якому знаходилися російські військові, спрацювала вибухівка на дистанційному керуванні», — зазначається у повідомленні. Як відомо, на сьогоднішній день у Сирії зберігається режим припинення вогню. Місто Алеппо знаходиться під контролем військ президента Башара Асада. Російська Федерація продовжує активно підтримувати сирійський режим. За попередніми оцінками, підрив автомобіля могли організувати сирійські повстанці.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Рада легализовала домашних работников — Финансы bigmir)net

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua