Goodnews.ua


У Сирії загинув російський військовий, який відзначився в ОРДЛО

Март 04
17:11 2017

У Сирії загинув російський військовий, який відзначився в ОРДЛО
На території Сирії загинув військовослужбовець Збройних сил Російської Федерації, який в минулому воював на території окупованого Донбасу на стороні російсько-терористичних військ. Його звали Михайло Нефедов. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Твіттер розповів блогер з ніком Necro Mancer, передає replyua.net.
За його словами, громадянин 1989 року народження, уродженець міста Міас Челябінської області Російської Федерації загинув під час бою на території Сирії ще 10-го лютого. Згідно з наведеними даними в соціальній мережі «ВКонтакте», російський військовослужбовець залишив лави проросійських бойовиків та пішов воювати в Сирію для того, щоб більше заробляти. При цьому загибель бойовика ОРДЛО також підтвердив і його бойовий товариш Пашков Олександр. Як повідомлялося раніше, вже протягом кількох місяців російсько-терористичні війська на Донбасі активно вербують бойовиків для проходження військової служби в лавах ЗС Росії на території Сирії. Також до війни на далекій землі долучаються і громадяни України. Однак імена та кількість завербованих залишаються невідомими. ЗС РФ заохочують бойовиків «Л/ДНР» їхати на війну в Сирію більш високими зарплатами.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Руководство Ромы определилось с судьбой Де Росси во главе команды

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua