Goodnews.ua


У Росії активно вербують учасників ОРДЛО для війни в Сирії

Март 08
14:45 2017

У Росії активно вербують учасників ОРДЛО для війни в Сирії
Російські військові компанії на сьогоднішній день проводять активну агітацію серед військовослужбовців Південного округу Збройних сил Росії з метою їхнього подальшого проходження військової служби на території Сирії. Про це у середу повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України на своїй сторінці у Фейсбуці, передає replyua.net.
Згідно з повідомленням, цільовою аудиторією російських рекрутерів являються ті військовослужбовці, які мають бойовий досвід у зоні проведення антитерористичної операції на сході України, які вели бойові дії проти ЗСУ. «За рахунок таких осіб військові компанії намагаються забезпечити якісну охорону стратегічним об’єктам інфраструктури в Сирії, які знаходяться під високим рівнем терористичної загрози», — зазначає українська розвідка.
Як повідомлялося раніше, командування терористичної організації «ДНР» віддало наказ «силовим органам» самопроголошеної республіки закупити понад 1000 одиниць комплектів військової форми Збройних сил України для подальшого проведення антиукраїнської пропагандистської діяльності, зокрема, обстрілу мирного населення на Донбасі. Як відомо, на сьогоднішній день в Гаазі у Міжнародному суді ООН триває розгляд позову України проти РФ.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Манчестер Юнайтед объявил о назначении технического директора

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua