Goodnews.ua


У НАТО мають намір почати гібридне стримування Росії

Март 04
17:11 2017

У НАТО мають намір почати гібридне стримування Росії
Адріан Бредшоу, котрий займає посаду заступника командувача об’єднаними силами НАТО в Європі, вважає актуальним для країн Заходу розроблення «великої стратегії», яка б допомагала у протистоянні намаганням російської влади здійснювати кібератаки та розповсюджувати пропагандистські матеріали. Про це інформує replyua.net з посиланням на ВВС. У тому числі, генерал зазначив, що, вдаючись до агресивної поведінки, російський президент Путін прагне до захисту своєї власної політичної влади. Через це, переконаний Бредшоу, західним країнам необхідно почати використання усіх інструментів для стримування Кремля – економічних, політичних та військових.
Також він зауважив, що оскільки Росія вдалася до «гібридної війни», необхідно її «гібридно стримувати». За словами Бредшоу, захід має забезпечити російськомовне населення країн Балтії альтернативними російськими телеканалами. Більше того, він заявив, що вважає маловірогідним пряме військове зіткнення НАТО з РФ.
Раніше Йенс Столнтенберг, генеральний секретар НАТО, повідомив, що у Альянсі не будуть наполегливо заявляти про необхідність вступу в організацію України. У разі ж подання Києвом заяви на членство в НАТО, вона буде розглянута.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Одесі відкрили для відвідування Стамбульський і Грецький парки

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua