Goodnews.ua


У МЗС України різко прокоментували удар США по Сирії

Апрель 07
13:41 2017

У МЗС України різко прокоментували удар США по Сирії
Використання будь-яких різновидів хімічної зброї, яка являється зброєю масового ураження, являється кричущим порушенням міжнародного права та військовим злочином. Про це повідомляється у офіційному зверненні Міністерства закордонних справ України у п’ятницю, 7-го квітня, передає replyua.net.
Згідно з повідомленням, всі особи, які причетні до вчинення хімічної атаки у Сирії, мають бути притягнуті до відповідальності. Також у зовнішньополітичному відомстві України наголосили, що якщо винуватця залишати без покарання, то це створює великий ризик для міжнародної безпеки, оскільки він являється загрозою для всього світу.
«Постійне блокування Російською Федерацією роботи Ради безпеки ООН являється неприпустимим порушенням та має отримати належну оцінку. Спонсори та ті особи, які покривають злочин урядових військ Сирії, також мають нести відповідальність за застосування зброї масового враження. Наголошуємо, це призвело до жертв серед мирного населення», — зазначається у тексті заяви. В той самий час в українському МЗС наголосили, що дії США мають бути підтримані, оскільки вони спрямовані на подальше застереження військових злочинів режиму Асада.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Почеттино: Палмер превзошел все ожидания

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua