Goodnews.ua


Турки вражені майстерністю українського пілота

Июль 28
21:54 2017

Турки вражені майстерністю українського пілота
Як інформує replyua.net, практично всі турецькі ЗМІ повідомили про українського пілота, який проявив високу професійну майстерність в екстремальній ситуації.
Так, героєм турецьких новин став капітан українського повітряного судня Олександр Акопов. Вчора, двадцять сьомого липня 2017 року, над аеропортом Ататюрка стався шторм. Погодні умови були екстремальними – сильні пориви вітру, дощ, гроза і град. За свідченнями очевидців, розмір граду сягав семи-п’яти сантиметрів у діаметрі (приблизно як грецький горіх). Керований Акоповим літак Airbus A320 з реєстраційним номером UR-AJC, який належить компанії AtlasGlobal Ukraine, здійснив виліт з турецького аеропорту імені Ататюрка (Стамбул), прямуючи до Ерджану на Північному Кіпрі, але потрапив у смугу негоди.
Градом і вітром у судна було пошкоджено носову частину і скло у кабіні пілотів – це сталось на висоті чотири тисячі футів. У результаті цього здійснювати далі політ було неможливо і Акопов вирішив повернутись до аеропорту. Йому довелось нахилити літак для того, щоб здійснювати огляд через боковий ілюмінатор. З огляду на високу професійну майстерність капітана на «проводку» диспетчера з землі, довелось здійснити успішну посадку. З ста двадцяти одного пасажира та шести членів екіпажу ніхто не постраждав.
Турки вражені майстерністю українського пілота

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Украине из-за войны появилась новая профессия

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua