Goodnews.ua


Туреччина хоче закуповувати російські С-400

Май 04
08:37 2017

Туреччина хоче закуповувати російські С-400
Російські системи С-400 можуть бути поставлені до Туреччини. Як передає replyua.net, країна-член НАТО Туреччина наразі активно розглядає питання закупівлі у Росії її ракетного комплексу С-400. Саме такий комплекс Росія розмістила біля сирійсько-турецького кордону після інциденту з бомбардувальником.
Туреччина хоче купити С-400, щоб детально вивчити цей комплекс і зрозуміти, як йому протистояти, До того ж, Туреччина настільки вражена можливостями С-400, що бажає бачити цей комплекс на озброєнні своєї армії. Питання постачання С-400 до Туреччини вже піднімалося, а 3 травня його обговорили Володимир Путін і Реджеп Таїп Ердоган під час особистої зустрічі в Сочі. Раніше в Міністерстві національної оборони Туреччини повідомили про початок переговорів з Росією з питання поставок ракетного комплексу С-400.
Напередодні президент Туреччини прилетів на зустріч з президентом Російської Федерації. Глави держав домовилися про скасування санкцій, які Росія ввела після інциденту з літаком. Нагадаємо, що в листопаді 2015 року винищувач турецьких ВПС збив російський військовий літак, що залетів в повітряний простір цієї країни. Спочатку пілотів турецького літака в Туреччині вшановували як героїв, але потім заарештували, звинувативши в державній зраді. Нібито вони спеціально збили російський літак, щоб зашкодити двостороннім відносинам.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Я счастлив»: главный тренер Интера прокомментировал ситуацию с новым контрактом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua