Goodnews.ua


Трагедія у мечеті Квебеку: невідомі розстріляли людей, п’ятеро загиблих

Март 04
21:15 2017

Агентство Reuters повідомило, що у канадській провінції Квебек терористи масово розстріляли людей, котрі зібралися для молитви у «великій мечеті», передає replyua.net. Зазначається, що жертвами інциденту у місцевому культурному центрі (саме так часто називають цю мечеть) стало п’ятеро осіб, інформація щодо поранених ще достовірно невідома. У свою чергу, поліцейські взяли під варту двох підозрюваних. Свідки цієї трагедії повідомили, що злочинців було троє. Безпосередньо під час молебню вони потрапили в середину приміщення та почали стріляти у людей. Наразі відомо, що терористи почали перестрілку на першому поверсі, де перебувало близько чотирьох десятків віруючих. Після цього зловмисники потрапили на другий поверх приміщення. Деякі очевидці зазначили, що в мечеті також перебували діти.
Поліція повністю оточила мечеть, усіх загиблих та поранених лікарі почали вивозити з місця трагедії.
Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюло на своїй сторінці у Twitter прокоментував стрілянину в мечеті. Він зазначив, що всі громадяни його країни шоковані цією подію та сумують за невинними жертвам злочинців. «Своїми думками я сьогодні разом з жертвами та її родинами», — зазначив політик.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Технический директор покинет Ред Булл в 2025 году

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua