Goodnews.ua


Теракт в Кабулі: Загинуло 30 людей

Март 08
16:19 2017

Теракт в Кабулі: Загинуло 30 людей
В результаті нападу на військовий госпіталь у афганській столиці Кабулі загинуло мінімум 30 людей та ще десятки отримали поранення. Про це у середу, 8-го березня, пише видання Reuters з посиланням на джерела у Міністерстві оборони країни, передає replyua.net.
«Після того, як закінчилася перевірка будівлі госпіталю, стало відомо, що кількість загиблих від терористичного акту склала понад 30 осіб. Раніше повідомлялося, що в результаті нападу терористів загинуло троє людей та 60 отримали поранення», — зазначається у інформаційному листі. Як повідомлялося, сьогодні зранку група терористів атакувала найбільший військовий госпіталь у Афганістані. Один із терористів, який був обвішаний вибухівкою, підірвав себе біля входу у будівлю. Троє інших бандитів за допомогою гранат та автоматичної зброї проникли до приміщення та зайняли верхні поверхи. Силові відомства Кабула оточили госпіталь та перекрили рух навколо нього. Вертольоти доставили на дах лікарні групу спецназу. Пізніше стало відомо, що відповідальність за напад на себе взяла терористична організація «Ісламська держава». На даний момент залишається невідома доля двох терористів, які залишалися живими станом на 12-ту годину.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Обстріл будинку у Дніпрі: кількість постраждалих зросла до дев’яти

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua