Goodnews.ua


Теракт у Канаді

Март 04
21:14 2017

Теракт у Канаді
Терористичний напад стався у Канаді. У мечеті під час вечірньої молитви на людей напали терористи в масках, інформує replyua.net.
Внаслідок стрілянини шестеро людей загинули, ще восьмеро поранені у місті Квебек. Постраждалих із серйозними і легкими пораненнями доправили до лікарні. Нападників було двоє. Вони вдерлись до Ісламського культурного центру і почали розстрілювати відвідувачів із пістолета і автомата Калашникова під час вечірньої молитви. На той момент у будівлі знаходилося сорок людей. Очевидцям важко повірити в те, що сталося. Вони у шоковому стані. Адже у Канаді поважають і толерантно ставляться до людей усіх конфесій. Одного зі стрільців затримали на місці неподалік мечеті. Інший втік, але згодом сам здався поліції.
Правоохоронці з’ясовують мотиви зловмисників. Поліція вважає, що спільників у нападників немає. Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо засудив напад на мусульман у храмі та назвав його терористичним актом. Канадська поліція повністю погоджується з цим. Світові політики висловлюють співчуття жителям. 30 січня у місті оголошено днем жалоби за жертвами теракту.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Арсенал изучает варианты усиления атаки

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua