Goodnews.ua


Своїми діями Путін повністю знищив Алеппо – генерал

Апрель 07
14:43 2017

Своїми діями Путін повністю знищив Алеппо – генерал
Війська, які контролює російський президент Путін, знищили східні райони сирійського Алеппо, проте так і не змогли досягти запланованих цілей. Таку думку висловив в інтерв'ю Newsreader бригадний генерал Вільної сирійської армії Ахмад Рахаль, передає replyua.net.
«Відносно взяття Алеппо російська пропаганда справила багато шуму, і в РФ говорили, що взяття міста є стратегічною перемогою, що революція в Сирії пригнічена, і влади РФ намагалися в цьому переконати як росіян, так і європейців. Однак революція в Сирії триває, тривають бої на всіх фронтах. Як ЗМІ РФ можуть все це тепер пояснити? Ще в кінці 2016 року в Кремлі заявляли про припинення вогню, а тепер РФ провалюється в усіх напрямках, також ураження терплять ЗМІ, адже їх брехня постійно спростовують», — заявив генерал.
За його інформацією, в Алеппо російська армія дотримувалася тактики випаленої землі і бомбардувань, однак Путін не зміг перемогти в Алеппо, хоч і знищив його, і тепер в східній частині міста жити стало неможливо. «Загинув один мільйон чоловік, близько 12 мільйонів — біженці, ще мільйон залишилися каліками. Сирійцям вже нічого втрачати»,- додав Рахаль.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Британії українські військові тренуються зачищати приміщення

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua