Goodnews.ua


Суд ООН може застосувати проти України санкції

Апрель 19
09:45 2017

Суд ООН може застосувати проти України санкції
За інформацією «Європейської правди»,судді Міжнародного суду ООН, під час розгляду позову офіційного Києва до Москви, можуть прийнятим рішення про введення тимчасових обмежень для України. Про це інформує replyua.net.
«Ймовірніше за все, у суді ООН змусять українську сторону робити все, аби в країні повністю дотримувалися права національних меншин. Підставою для такої вимоги може стати скарга РФ на те, що в Україні продовжуються «утиски російськомовного населення». Не виключено також, що обом сторонам конфлікту можуть нагадати про неприпустимість діяльності терористів, незважаючи на те, від кого вона буде виходити», — йде мова у матеріалі видання. Також наголошується, що у остаточному рішенні суду ООН можуть згадати як про терористів, яких спонсорує Росія, тау й про «добровольчі батальйони» в Україні. Журналісти зазначають, що тут мова не йде про їхнє прирівнювання. Насправді Київ буде змушений переконувати Гаагу у завершенні процесу реформування добровольчих батальйонів, а також у тому, що порушники закону будуть покарані незважаючи на наявність у них досвіду у військовій сфері.
Як заявив юрист-міжнародник Микола Гнатовський, суд ООН багато разів заявляв про можливість вживання тимчасових заходів, які так чи інакше відрізняються від тих, про які його просили держави.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Экс-тренер Шахтера — один из главных кандидатов на пост тренера Милана

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua