Goodnews.ua


Столицю Афганістану знову сколихнули вибухи, є жертви

Июнь 03
19:12 2017

Столицю Афганістану знову сколихнули вибухи, є жертви
Кабул знову сколихнули вибухи. Цього разу теракти трапилися під час похорону, що проходив сьогодні, 3 червня, інформує replyua.net з посиланням на Уніан.
Всього було зафіксовано 3 вибухи, в результаті яких загинули 18 людей і ще понад 30 осіб зазнали поранень різного рівня тяжкості. Правоохоронці нині встановлюють, якого типу вибухові пристрої були використані. Місцева влада повідомляє, що теракт було скоєно терористами-смертниками. Однак жодне з терористичних угрупувань на даний момент не взяло на себе відповідальність за скоєне. Зокрема, представники руху «Талібан» заперечили причетність до цього терористичного акту на власній сторінці в соцмережі Twitter.
Варто нагадати, що напередодні, 31 травня, також в Кабулі в дипломатичному районі неподалік німецького посольства вибухнула замінована автоцистерна. В результаті цього теракту загинули 90 людей і щонайменше 460 осіб були поранені. Також внаслідок вибуху вщент вигоріли 30 автомобілів та постраждали стіни і вікна будівель в радіусі одного кілометра від епіцентру вибуху.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Журналист опроверг информацию о назначении Зидана в Баварию

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua