Goodnews.ua


Стало відомо про жахливі наслідки катастрофи у Перській затоці

Август 24
17:39 2017

Стало відомо про жахливі наслідки катастрофи у Перській затоці
Сьогодні, двадцять четвертого серпня 2017 року, у Багдаді повідомили про трагічні наслідки катастрофи, яка сталась поблизу іракського узбережжя кількома днями раніше, — про це новинний портал replyua.net інформує з посиланням на матеріали видання Zik.
Так, міністерство транспорту Іраку повідомило, що сьогодні було знайдено тіла шістнадцяти загиблих моряків, які постраждали під час зіткнення з іноземним судном. Як наголосили у Багдаді, у суботу вранці судно аль-Місбар потонуло у водах Іраку. Причиною катастрофи стало зіткнення з іншим судном під іноземним прапором. Сам інцидент відбувся у водах морського каналу Хор Абдалла, який з’єднує Ірак з Кувейтом. Іракський уряд відразу розпорядився провести арешт іноземного судна.
Під час зіткнення вдалось врятувати вісьмох моряків. Відразу після цього було виявлено тіла ще чотирьох. Сьогодні, коли судно підняли, у ньому виявили тіла ще шістнадцятьох членів екіпажу судна. Відтак, загальна кількість загиблих сягнула двадцяти осіб. Нагадаємо, вчора схожа трагедія відбулась у Бразилії – там пасажирське судно, яке здійснювало рейс по одній з приток Амазонки, затонуло. На борту було понад сімдесят осіб, відразу врятувати вдалось тільки двадцять п’ять пасажирів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Данія цьогоріч збільшить військову допомогу Україні на $630 мільйонів

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua