Goodnews.ua


США в Раді ООН зробили важливу заяву щодо України

Июнь 06
23:14 2017

США в Раді ООН зробили важливу заяву щодо України
Постійна представниця Сполучених Штатів Америки при ООН Ніккі Гейлі під час власного виступі в Раді ООН з прав людини звернулася до організації з закликом, що пов’язаний з Україною, інформує replyua.net з посиланням на Новое время.
Зокрема, Гейлі закликала проводити більш ефективну політику стосовно мілітаризованих держав, і щодо України в тому числі. Американська представниця наголосила, що нині напрочуд важливо прийняти максимально потужні рішення щодо критичних ситуацій, що стосуються прав людини, в таких державах як Сирія, Конго, Еритрея, Білорусь та Україна, аби запобігти надалі порушень та зловживань.
Крім того, Гейлі підкреслила, що до складу Ради ООН належать країни, в яких суттєво порушують права людини. Беручи до уваги, що бути членом Ради ООН це привілей, Гейлі вважає,що слід вжити відповідних заходів, аби країни, які є порушниками основоположних прав людини, не займали тут місце, наголосила постпред США. При цьому вона нагадала про те, що Рада ООН жодного разу не розглядала порушень, з якими стикаються люди в Венесуелі. Гейлі також виступила на боці Ізраїлю зазначивши, що на противагу Венесуелі,проти цієї країни вже прийняли 5 резолюцій.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Помер український письменник Дмитро Капранов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua