Goodnews.ua


SpaceX Ілона Маска встановила черговий рекорд із запуску супутників

Июнь 26
08:23 2017

SpaceX Ілона Маска встановила черговий рекорд  із запуску супутників
Компанія Ілона Маска SpaceX в неділю, 25 червня, з успіхом вивела в космос 10 телекомунікаційних супутників Iridium NEXT. Як передає replyua.net, ракети-носія Falcon 9 відбувся о 13:25 за часом Західного узбережжя США з бази ВПС США Ванденберг (штат Каліфорнія).
В останній момент через сильний туман і вітер SpaceX внесла зміну до плану запуску. Дистанційно керована платформа в Тихому океані, на яку потім приземлилася перша відпрацьована ступінь ракети, була передислокована. Незважаючи на несприятливу погоду, повернення частини ракети пройшло благополучно. «Нижній щабель Falcon 9 приземлилася на платформу», — заявив представник компанії. Як повідомив Маск, ракета оснащена більшими надзвуковими гратчастими кермом.
«Носій летить з більшими і поліпшеними надзвуковими гратчастими кермом. Кожен з них відлитий з цільного шматка титану, здатного витримати без захисної оболонки нагрів при повторному входженні (в щільні шари атмосфери) », — написав Маск в своєму Twitter. «Нові титанові рулі спрацювали навіть краще, ніж передбачалося. Вони повинні впоратися з невизначеною кількістю польотів без додаткового обслуговування », — додав глава компанії.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Війська РФ за добу 256 разів били по Запорізькій області

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua